keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Syksyn menneitä tapahtumia

Moikka! Tässä tulis nyt tiivistelmäpostaus syksyn menneistä tapahtumista. :-)


JOUKKUEILTA: 
Vihdoinkin lauantaina 24.9.2011 saatiin järjestettyä joukkueilta. Aluksi kokoonnuttiin puoli yhden aikoihin Tiialle, tarkoituksena tehdä meille kannustuslakana. Kun kaikki vihdoin oli löytäny paikalle, aloitettiin :)
Ensimmäinen tunti taisi kuitenkin kulua vain singstarin laulamiseen, vanhojen kisavideoiden katsomiseen yms. Yhtäkkiä huomattiin että kello on jo melkein kaksi ja sitten aloitettiinkin lakanan teko ja samalla syötiin Aavamaiseen tapaan jätskiä ;D 






Kannustuslakanan tekoon kuluikin sitten seuraavat pari tuntia, mutta lopputuloksesta tuli ainakin meidän mielestä hieno!:)

Tässä vielä vähän keskeneräinen lakana (:

Neljän jälkeen lähdettiin kaikki yhdessä kävelemään Oona-valkulle, jonka uusi talo on kovaa vauhtia valmistumassa :P Tupatarkastuksen jälkeen aloitettiin heti yksi meidän lempiasioista, eli Aliaksen pelaaminen<3 Aliaksen pelaamista oltaisiin voitu jatkaa vaikka kuinka kauan, mutta Oonan tekemä ruoka alkoi jo olla valmista. Oona teki meille toosi hyvää tonnikalapastaa ja salaattia. Katri-valkkukin oli siinä jossain vaiheessa saapunut Oonalle, ja saatiin nähdä ensimmäistä kertaa meidän tän syksyn puku.




Saatiin paikalle myös meidän Laura-valkku, jonka poikaystävä Juxu oli tehny meille ihanan suklaakakun<3 Kiitokset Juxulle kakusta!:)

Axut ja Juxun kakku :D
Loppuilta kuluikin sitten jutellen ja nauraen :D Pikkuhiljaa kaikki alkoivat lähtemään kohti kotia. Meillä oli tosi hauskaa, ja sovittiinkin että pikkujoulut on sitten Oonalla :)

 
ETELÄ-SUOMEN ALUERINKILEIRI :
Kesäkuun alussa saatiin iloinen uutinen siitä, että meidät on valittu Etelä-Suomen Aluevalmennusrinkiin. Ringin ensimmäinen leiri järjestettiin 30.9-1.10.2011 Kisakalliossa. Leiri oli todella hyödyllinen ja kiva, ja odotammekin jo innolla helmikuun leiriä. Meidän kanssa leireilivät kaverijoukkueemme OVOn Kvarkit, sekä Tapanilan Erän Anfore, Ambrosia ja OVOn Kvantit. Kiitos kaikille leirin kouluttajille mukavasta ja kehittävästä leiristä sekä treenikavereille kivasta treeniseurasta! :) 
Tässä vielä pari kuvaa:

Kuvat Larisan tasapainotunnilta
 


  
<3


SOLVALLAN LEIRI:
Syysloma viikonloppuna 15-16.10 pidettiin oman joukkueen leiri Solvallassa. 
Lähdimme leirille hieman vajaalla kokoonpanolla, sillä Jenni oli Lontoossa, Viveca mummolassa Porissa ja Muxu (Elisa) joutui viimehetkellä jäämään kotiin vatsataudin takia. Viiden tytön porukalla saimme kuitenkin ohjelman valmiiksi ja joitain kohtia jo hiottua ihan siisteiksi :) Lisäksi saimme tehtyä pukuja eteenpäin, ja teippailtua keiloja. Tässä vielä muutama kuva leiriltä:






Tässä tulikin nyt aika pitkä postaus meidän syksystä :) Kirjoitetaan kisakatselmuksesta vielä tällä viikolla. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti