perjantai 11. marraskuuta 2011

Aluekisat

Joo eli viime sunnuntaina 6.11 avattiin kisakausi aluekisoissa Töölön kisahallilla.
Aamun kisaharkka sujui jo aika hyvin, verrattuna siihen miten meil meni edellisviikon treeneissä. Harkan jälkeen meillä oli hyvin aikaa laittaa hiuksia ja meikkejä. 

 Kaheltatoista mentiin syömään ja ruoka maistui toisille ihan hyvin ja toisille ei niin hyvin :D





Ruokailun jälkeen mentiin takasin hallille,laitettiin sukkikset päälle ja kiiruhdettiin katsomoon kattomaan kisojen alkua. Ehittiin katsoa 5 ekaa suoritusta, ja oman seuran Säihkettärien jälkeen alotettiinkin jo kisalämppä.


Ehittiin rauhassa lämpätä ja sitten päästiinkin jo harkkamatolle. Harkkamatolla kokeiltiin ohjelman kohtia, kunnes meidät tultiin hakemaan. Yhtäkkiä oltiinkin jo keskittymistilassa ja jännitys alkoi kasvaa. Vielä viimeiset tsemppi macarenat ja aava huudot, ja sitten oltiin valmiita suoritukseen. Ohjelman alku sujui ihan hyvin ja lupaavasti, mutta sitten alkoi tulla virheitä. Heitossa sattui vielä kaksi rajanylitystäkin ja loppu oli aika katastrofi. 

Suorituksen jälkeen kaikki oli aika pettyneitä, eikä siinä kyyneliltäkään vältytty.
Etittiin hyvä nurkka johon mentiin perinteiseen axupiiriin odottamaan pisteitä.

(kuva syksyn treeneistä)

Pisteet jäi alhaisiksi, mutta ei me mitään huippupisteitä odotettukkaan.
Käytiin vielä ottamassa parit kuvat ja sitten saikin lähteä kotiin. Osa tosin jäi vielä katsomaan kisoja ja kannustamaan seuran muita joukkueita. 

Suorituksen jälkeiset fiilikset
Sovittiin vielä yhdessä, että ensi viikolla kisoissa nähdään sitä todellista Aavaa.
Onnittelut vielä kaikille joukkueille mitalleista, erityisesti Pinjalle, Tähdettärille ja Kvarkeille  jotka sijoittuivat kaikki hienosti pronssille omissa sarjoissaan. :)


Tällä viikolla ollaan treenailtu ahkerasti, tosin vähän vajaalla joukkueella sairastapausten takia. Tänään perjantaina kaikki kuitenkin pääsi treenaamaan ja saatiin tehtyä pari hyvää kokonaista. :)
Huomenna on meidän seuran järjestämä alueen asematapahtuma Tapiolan Urheiluhallilla ja sinne ollaan menossa töihin. Lisäksi Tianan, Muksun ja Tiian valmennusjoukkueet esiintyy asemalla.


Sunnuntaina kisaillaan sitten Vihdissä Mins Spa-Cupissa ja toivotaan että siellä tulee onnistunut suoritus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti