torstai 24. marraskuuta 2011

Kokkolan kisat

Perjantaina vähän ennen klo 15 nähtiin tapiolan urheiluhallilla, ja kolmen jälkeen lähdettiin kohti Kokkolaa. Samalla bussilla tulivat myös Pinja, Tähdettäret ja OVOn Kvarkit. Matka kului jutellessa, aliasta pelatessa, kuvia ottaessa ja taisi joku lukea kokeisiinkin.
Bussifiiliksiä :D

N. klo 22.30 saavuttiin vihdoin kokkolaan, ja päästiin majoittumaan hotelliin. Sitten mentiinkin aika nopeesti nukkumaan, koska aamulla oli tosi aikanen herätys.
Lauantai aamuna herätys oli vähän yli 6 ja aamupalalla nähtiin klo 6.30, enemmän tai vähemmän väsyneinä :D  Ihanan aamupalan jälkeen lähdettiin bussilla hallille, jossa aloitettiin melkeen heti lämppä kisaharkkaa varten joka olikin jo klo 08.03. Harkka oli aika uninen, ja mukaan mahtui paljon pikkuvirheitä ja muutama tiputus. Harkan jälkeen korjattiin viheitä ja katottiin Pinjan ja Tähdettärien harkat. Sitten alkoikin hiustenlaitto ja meikkaus operaatio, johon tälläkertaa olikin mukavasti aikaa :)  Jossain vaiheessa lähettiin käymään abc:llä ostamassa loppupäiväksi eväitä ja nähtiin samalla talven ensimmäinen lumisade:) 
lumisade :) (erottuu hyvin)

Juxun kolo :D

Sitten käytiin syömässä jotain lasagnen tapasta joka nyt ei ihan kaikille maistunut.. Ruoan jälkeen mentiin kattomaan kisoja. Pinjan suorituksen jälkeen aloitettiin jo pikkuhiljaa valmistautuminen omaan suoritukseen.


Keilat valmiina suoritukseen.


Meillä oli hyvin aikaa lämpätä ja valmistautua ennen kuin päästiin harkkatilaan. Koska suoritimme jo neljänsinä tauon jälkeen, päätimme jättää marssin välistä tällä kertaa vaikka olisimmekin halunneet marssia muumimusiikin tahtiin :D Lämppä meni nopeasti ja yhtäkkiä olimmekin jo harkkatilassa ja sitten valmiina suorittamaan. 
Suoritus oli tällä kertaa paras kisasuorituksemme tähän mennessä, mutta virheitä tuli jälleen. Mukaan mahtui mm. yksi pudotus,tyhmiä eriaikaisuus virheitä yms. Suorituksen jälkeen fiilis ei taaskaan ollut parhaimmillaan. 
Mentiin kuuntelemaan pisteitä, jotka yllätti meidät ihan totaalisesti. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että kisoissa on todella tiukka linja pisteiden suhteen. Käytiin ottamassa muutamat kuvat, ja sitten mentiin katsomoon katsomaan muita joukkueita. 



Juuri ennen Tähdettärien suoritusta saatiin kiva yllätys, kun hallissa kuulutettiin meidän sarjan tuloksia. Oltiin etukäteen ajateltu, että koska olimme sijalla 9 emme todennäiköisesti pääsisi finaaliin, mutta sitten saimmekin kuulla että pääsisimme sinne kuitenkin :) Iloisina kannustettin Tähdettäret ja heidän pisteidensä jälkeen lähdimme syömään raxiin. 
Illalla kateltiin leffaa Muxun, Tiian ja Vivecan huoneessa ja juteltiin kaikenlaista.


Sunnuntai aamulla saatiin nukkua vähän pidempään, koska harkka oli vasta 8.51. Harkan jälkeen aloitettiin taas tuttu hiustenlaitto ja meikkaaminen. Juuri ennen kisojen alkua käytiin syömässä ja sitten mentiin katsomoon kannustamaan Pinjaa. Pinjan jälkeen laitettiin osalle meikit loppun ja ehdittiin rauhassa "nukkua" ja oleskella käytävällä. 




Koska marssi oli heti kisojen alussa ja suoritusvuoromme oli 2 blokin ja oman sarjamme viimeinen pääsimme tällä kertaa marssimaan ;D
Juuri ennen taukoa aloitettiin lämppä ja käytiin kannustamassa Kvarkit. Tälläkin kertaa meillä oli hyvä aika lämpätä ja kokeilla ohjelman kohtia. Vähän ennen omaa suoritustamme olimme harkkatiloja edeltävässä pukkarissa tekemässä mielikuvakokonaista. Kun sitten olimme menossa harkkatilaan, tajusimme yhtäkkiä että yhdet keilat puuttuvat. Siinä alkoikin sitten pieni paniikki kun keiloja etsittiin. No niitä ei sitten löytynyt mistään joten Laura-valkkumme juoksi äkkiä hakemaan varakeilat kaukaa pukkarista. Ehdittiin hyvin kokeilla harkka-alueella sarjoja yms. ennen suoritusta. Sitten olikin taas aika astella matolle, tavoitteena parantaa suoritusta. 

Suoritus oli ilmaisullisesti parempi, mutta jälleen mukaan mahtui yksi pudotus ja muutama tasapaino tippui.. Suorituksen jälkeen oltiin pettyneitä eikä odotettu mitään huippupisteitä. Meidän yllätykseksemme pisteet kuitenkin nousivat eillisestä ja kokonaispisteet riittivät kahdeksanteen sijaan.

N.klo 16.30 päästiin lähtemään (ilman kadonneita keiloja :() kohti espoota. Matkalla pysähdyttiin taas 2 kertaa ja matka kului aluksi nukkuessa ja lopuksi ehkä vähän äänekkäämmissä tunnelmissa kuin tulomatka :D 
Lotan erikoinen nukkumatapa :D (keskellä käytävää)


Ja tähdettärien sanne päätti vähän venytellä.. Christan pienellä avustuksella :D

Klo 24 aikoihin bussi saapui takaisin tutun tapiolan urheiluhallin pihalle. 


Kiitos kivalle matkaseuralle ja onnea kaikille mitalisteille! :) Erityis kiitokset maailman parhaalle bussikuskillemme Maurille, joka kuljetti meidät turvallisesti kokkolaan ja kotiin :) 




Tälläviikolla ollaan taas treenattu ahkerasti ja kovalla tsempillä kohti ensi sunnuntain tampereen sm kisoja jonne suunnataan lauantai aamupäivällä.
Vikoissa kisoissa meidät nähdään 6 tytön kokoonpanolla.



2 kommenttia:

  1. Tais olla teiän keilat jotka oli katsomossa! Karsomossa ainakin pyöri koko päivän sellaset siniset keilat. Oiskohan ollut teiän?

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta! Kyl ne varmaa meiän keilat on :D

    VastaaPoista