torstai 17. marraskuuta 2011

Alueasema, Mindspa ja huomenna Kokkolaan :)

Huomenna suunnataan kohti Kokkolaa ja tullin kisoja. Mennään yhteisellä bussilla Pinjan, Tähdettärien ja OVOn Kvarkkien kanssa. Odotetaan tosi innolla kisoja, ja etenkin bussimatkaa joka on pitkä ;D

Ja sitte viime viikonlopusta:
Lauantaina oltiin talkoohommissa ja valmentamassa oman seuran järjestämässä asematapahtumassa Tapiolan Urheiluhallilla. Nähtiin aamulla jo ysiltä ja käytiin hakemassa kaikille hienot vihreet paidat :D Ekan ja tokan blogin ajan oltiin judosalissa, jossa pidettiin touhuamisen jumppajuna. Osa meistä (Tiia,Muksu ja Viveca) oli valmentamassa omia joukkueitaan :) Kolmosblogissa osa meistä oli lapputyttöinä, osa harkka alueella ohjaamassa joukkueita ja Tiana valmentamassa. Päivä tuntui tosi pitkältä ja kun asematapahtuma kuudelta loppui, kaikki lähtikin aika väsyneinä kotiin valmistautumaan seuraavan päivän kisoihin.
Innokas talkooporukka :DD (muksu puuttuu)

Sunnuntaina oltiin Mindspa cupissa Vihdissä. Suoritus ei tällä(kään) kertaa ollut onnistunut, tosin parempi kuin Töölössä ja se näkyikin suoritus pisteissä. Niinkuin monella muullakin joukkueella, meilläkin katkesi musiikki kesken ohjelman ja se luonnollisesti vaikutti tekemiseen. Ohjelman loppupuolella tulikin pudotuksia, ja suorituksen jälkeen ilmapiiri oli vähän pettynyt..
Tällä viikolla ei olla enää muutettu ohjelmaa, mutta ollaan keskitytty hiomaan etenki ohjelman loppua ja isoa heittoa. 

Tsemppiä kaikille viikonlopun kisoihin! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti