sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kilpa Cailap Cup

Blogin päivittely on marraskuun kisakiireissä jäänyt vähille, mutta täällä ollaan taas. Laitetaan kaikista kauden kisoista erikseen postaukset tällä viikolla. Ensimmäisenä palataan muutaman viikon takaisiin tunnelmiin Turkuun.

Lokakuun vikana viikonloppuna päästiin aloittamaan meidän ensimmäinen nauhakausi, kun Turussa järjestettiin perinteinen Cailap Cup, jossa tällä kertaa oli myös mukana kilpasarjat. :) Meidän kisaviikonloppu alkoi jo lauantaiaamuna, kun kokoonnuimme Evelle tekemään pukuja, joitten tekeminen jäi tällä(kin) kertaa aika viime tippaan. Illasta lähdimme vielä bussilla kohti Turkua, ja jatkoimme pukujen tekoa hotellilla. Saatiin onneksi kaikki salamat, reilu 800 strassia ja muutama "luomistyö" pukuun kiinni ja päästiin nukkumaan. :)
 

 
Aamulla oli aikainen herätys, kun harkkavuoro oli jo kahdeksan aikaan. Harkassa oli jonkin verran tutinaa ja siihen sisältyi muutama solmu, sekä pään kääntö, joka myöhemmin koitui Tiian kohtaloksi... Harkan jälkeen tehtiin nopeat korjaukset, laitettiin kisameikit naamaan ja alettiin valmistautua suoritukseen. 
 
 
 

Kupittaalla oli hyvin tilaa kokeilla sarjoja ja lähdettiinkin suoritukseen varmoin mielin. Johonkin se varmuus kuitenkin katosi matolle päästyämme, koska paniikki ja jännitys paistoi läpi, tasapainot horjuivat ja nauhat menivät ties kuinka monesti solmuun. Suoritus oli siis kaikinpuolin epäonnistunut ja pisteet olivatkin sen mukaiset... Päätettiin kuitenkin yhteistuumiin, että pohjalla on nyt käyty ja tästä oli suunta vain ylöspäin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti