keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Syksyn kuulumisia

Pitkästä aikaa ehdittiin taas päivittelemään blogia. Paljon on tapahtunut viimeisen postauksen jälkeen, ja tässä tuleekin nyt kertaus meidän kesästä ja alkukaudesta. 
Kevätkauden viimeisissä harjoituksissa ennen juhannusta hyvästelimme haikein mielin Suvin. Muistoksi olimme tehneet hänelle kortin täynnä kuvia Suvin voimistelu-uran varrelta. Ennen kesälomaa ehdimme myös viettämään joukkueiltaa grillauksen merkeissä Suvilla. 


Kesälomaan mahtui paljon aurinkoa ja lämpöä sekä kesätreenejä, joista tässä muutamia kuvia. 






Elokuun alussa palasimme treenisalille takaisin ja vietimme kolmipäiväisen kotisalileirin jossa saimme kasattua syksyn ohjelman lähes kokonaan. Syksyn ohjelmassa riittää haastetta, mutta olemme erittäin innoissamme siitä. Jälleen kerran luvassa on jotain edelliskaudesta poikkeavaa ;)

Koko syksyn treeniporukka kasassa


Vietimme myös joukkue-iltaa Katri-valkun luona. Iltaan mahtui paljon hyvää ruokaa, ampiaisia sekä Oona-valkun ihanan vauvan ihastelua :)





Elokuussa meille ja seitsemälle kaverillemme tarjoutui mahdollisuus päästä töihin Cheekin keikalle jossa toimimmekin lipuntarkastajina. Pääsimme myös itse seuraamaan keikkaa, joka oli upea. <3

D-portin lipuntarkastajat valmiina :D

Cheek <3

Syyskuussa olemme kasvattaneet peruskuntoa ja hioneet ahkerasti ohjelmaa. Joukkueemme neljällä abilla on onneksi jo takana syksyn kirjoitusurakka, joten nyt voimme keskittyä täysillä lokakuun lopussa häämöttävään kauden avaukseen Kilpa Cupissa Turussa. Ensimmäinen esiintyminen on kuitenkin jo 12.10 seuramme kisakatselmuksessa Tapiolan urheiluhallilla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa katsomaan! :) 
Tsemppiä kaikille syksyn kisakauteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti