maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kisakauden päätös ja näytöksiä

Pari viikkoa sitten kilpailtiin kilpasarjojen mestaruuksista Tampereella. Perjantaina pidettiin seuran joukkueiden yhteiset viimeistelyharjoitukset Tiistilässä josta bussi sitten haki meidät ja matka kohti Hervantaa alkoi. Tälläkertaa meidän seuran harkkavuoro olikin jo perjantaina, joten vähän ennen kasia aloitettiin taas lämppä. Kisaharkka lähes tyhjälle katsomolle oli epätarkka, mutta onneksi aikaisemmin päivällä olimme tehneet onnistuneita kokonaisia. Harkan jälkeen matkasimme keskustan Cumulukseen ja iltapalalle.



 Lauantai-aamu olikin täydellistä luksusta, koska aamupala oli vasta kymmeneltä. Ehdimme rauhassa laittamaan hiukset ja ostamaan eväitä ennenkuin oli aika lähteä kisapaikalle. Meikit saimme laittaa ihanassa lämmössä auringonpaisteen alla. 




Kisaruokailu olikin eri koululla kuin aiemmin, joten saimme monen muun joukkueen kanssa pienen kävelylenkin oikeaa koulua etsiessä. Suoritukseen valmistautuminen saatiin kuitenkin aloittaa ajoissa ja pian oltiinkin jo matolla. Suoritus oli hieman epätarkka ja siihen sisältyi tyhmiä virheitä. Pisteitä saimme 15.20, ja niillä jäimme monen muun joukkueen tavoin 8 parhaan finaalin ulkopuolelle. Lopullinen sijoitus oli 12/22. 


Koska Ruoste suoritti vasta numerolla 117 oli meillä vielä oman suorituksen jälkeen monta tuntia odottelua edessä. Ruosteen onnistuneen suokan jälkeen lähdimme hotellille syömään ja sitten iltakävelylle. 


 Sunnuntaina ohjelmassa oli pitkät yöunet sekä kisojen seuraamista ja Ruosteen sekä Kipinän kannustamista. Kotimatkalla juteltiin jo seuraavasta kaudesta. Onnittelut kaikille mitalisteille sekä onnistujille! :)


Sen lisäksi että kisaviikonloppu oli tämän kauden viimeinen, oli se myös samalla Suvin voimistelu-uran viimeinen kisaviikonloppu, ainakin toistaiseksi :((
Haikeina hyvästelemme kesän lopussa Suvin ja toivotamme paljon tsemppiä Seinäjoelle ;)

Seuran kevätnäytökset olivat jo tullareita edeltävällä viikolla. Keskiviikon gaalassa esitimme kisaohjelman sekä Joikun kanssa Saturday night fever- ohjelman. Torstain satunäytöksessä palattiin ajassa taaksepäin, ja siellä esitimme sekä 70-luvun Saturday night fever ohjelman, että Ruosteen kanssa 90-luvun Macarenan. 



Peruskuntokausi on nyt toden teolla alkanut, eikä kipeiltä lihaksilta ole vältytty. Lenkkeily on myöskin jälleen tullut harvinaisen tutuksi, säässä kuin säässä. ;) Treenit jatkuvat juhannukseen asti ja sen jälkeen on loman aika. Osa meistä on myös mukana ohjaamassa kesäleirejä ensimmäisellä ja toisella kesäkuun viikolla.

Katseet kohti uusia haasteita!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti