keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mestikset

Huhtikuun kolmantena viikonloppuna oli vuorossa kauden pääkisat Mäntsälässä. Tällä kertaa meillä oli hieman erilainen mestisviikonloppu. Lauantai-aamuna lähdettiin seiskalta minibussilla (erittäin ahtaissa tunnelmissa :D) kohti mäntsälää, matkaseurana Joiku.
Perillä aloitettiin suoraan lämppä, ja pian olikin harkan aika. Harkka oli perus tasoa. 


Harkan jälkeen alkoi jälleen meikki-ja hiusoperaatio tiukalla aikataululla. Kun kaikki olivat valmiina aloitettiin lämppä, ja kohta oltiikin taas maton reunalla.





Suoritus oli hyvä, ja siihen oltiin tyytyväisiä. Pisteitä odoteltiin jännittyneissä tunnelmissa, ja lopulta ne olivat TV: 4.30 AV:3.55 EXE: 8.15 yht 15.20. Näillä pisteillä saimme yhden tavoitteen, yli 15 pistettä, täytettyä. Myöhemmin saimme myös kuulla että pääsimme finaaliin sijalta 7/20. Näin myös toinen tavoite saatiin täytettyä :) 


Kävimme ottamassa kuvia, syömässä ja viemässä tavarat majoituskoululle. Loppupäivä kului kisoja katsoessa, ja Pinjan jälkeen suuntasimme Mäntsälä cityyn syömään rossoon. 
Mahat täysinä suuntasimme majoituskoululle, jossa laitettiin sängyt kuntoon. Yö sujui lähes ongelmitta (kiitos Hiukkasille rauhallisesta seurasta, ja pahoittelut jos meistä oli häiriötä :)), ja totesimmekin että koulun lattialle voi mennä toistekin yöksi.


Pitkien unien jälkeen heräsimme klo 7 aamupalalle, ja pian oli aika aloittaa lämppä harkkaa varten. Ihan hyvin sujuneen harkan jälkeen aloitimme taas pikaisen meikkioperaation. Suoritimme jo numerolla 5 joten kauaa ei tarvinnut omaa vuoroa odotella.




Kuvat Hellin Raninen
Suokka oli kauden paras ja siihen oltiin tosi tyytyväisiä. Pisteisiin oltiin myös tyytyväisiä (TV:4.35, AV: 3,80 EXE: 7.85 yht 16.10). Saimme nostettua sijoitusta sijalle 6 :) Onnea mitalisteille!
http://www.mantsalanvoimistelijat.fi/tapahtumakalenteri/kilpasarjan-yli-14v-mestaruuskil/tulokset/



Kauden viimeiset kisat kisataan ensiviikonloppuna Tampereella. Siellä nähdään!

6 kommenttia: