maanantai 15. huhtikuuta 2013

Aluemestikset

ES-aluemestikset kisattiin tällä kertaa Kotkassa. Koska harkka-aikaa oli vain 1 min/joukkue, oli seura päättänyt että vain osa joukkueista osallistui harkkaan. Meillä ja Pinjalla kisapäivä alkoi vasta yhdeksältä omilla treeneillä Tapiolan urheiluhallilla. Treenien jälkeen alkoi bussimatka, jonka aikana ehdimme laittamaan nutturat. Kisapaikalle päästyämme suuntasimme suoraan syömään, ja sitten laittamaan pikaisesti meikkejä.

Pian olikin jo aika aloittaa lämppä, ja kohta oltiin maton reunalla odottamassa suoritusta.

Suoritus ei ollut ihan parasta Aavaa, ja mukaan mahtui muutamia virheitä joita ei treeneissä ole nähty. Kokonaisuuteen oltiin kuitenkin suhteellisen tyytyväisiä.

Pisteitä saimme TV 4.05 AV 3.05 EXE 7.40 yht. 14.50, ja niihin emme olleet kovin tyytyväisiä. Kaikkien yllätykseksi pisteet riittivät kuitenkin toiseen sijaan! :) Sarjan voitti ylivoimaisesti KNV:n Terra ja pronssille sijoittui KNV:n Apollot, onnea!

Hyvillä fiiliksillä kannustimme Pinjan, ja sitten olikin aika suunnata palkintojenjakoon. Vauhdikkaan ja tiukka-aikatauluisen kisapäivän jälkeen kotimatka sujui hilpeissä ja väsyneissä tunnelmissa. :)

Ensi viikonloppuna suuntana on Mäntsälä, ja kauden pääkilpailut. Tsemppiä kaikille treenaukseen!