keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hyvinkää Cup

Vihdoinkin oli meidän aika avata kisakausi, tälläkertaa Hyvinkäällä. :) Lisäjännitystä kisoihin toi se, että kaikki yli 16 vuotiaat kilpailivat samassa sarjassa. Kisasimme siis mm. omaa valmentajaamme vastaan :D 

Kisapäivä alkoi sunnuntaina jo aamu seitsemältä, kun autot starttasivat Espoosta kohti Hyvinkäätä. Kahdeksalta saavuttiin tutulle kisahallille, jossa aloitettiinkin melkein heti lämppä. 




 Harkka sujui tosi hyvin, ja valkkujen mukaan se oli kauden paras kokonainen, vain ilmaisua jäätiin kaipaamaan lisää. 


Hyvillä fiiliksillä tehtiin loppuverkkaa, ja sitten meninne katsomoon laittamaan hiuksia ja katsomaan muiden harkkoja. Myös pukujen kanssa riitti edelleen työtä, vaikka koristelu ja ompelutunteja on takana jo enemmän kuin koskaan aiempien pukujen kanssa.


Kun kaikki oli valmiina, kävimme syömässä ja sen jälkeen menimme katsomoon katsomaan kisoja ja kannustamaan Joikua ja Kipinöitä. 




 
Uudet takit :)

Ehdittiin vielä ulkoilla ja kuluttaa taas aikaa käytävällä, kunnes vihdoin ja viimein oli aika aloittaa lämppä hyvin ahtaissa tunnelmissa. Lämppään oli hyvin aikaa, ja ehdittiin vielä tekemään mielikuvakokonainen pukkarissa ennen kuin päästiin harkkamatolle. 



 Suoritus sujui hyvin lukuunottamatta muutamaa tasapainovirhettä. Suorituksesta saimme pisteitä TV: 4.03, AV: 3.33, EXE: 7.0 yht. 14.36. Kovatasoisessa naisten sarjassa olimme pisteisiin ja myös sijoitukseemme (10/14) ihan tyytyväisiä :)  
Pitkän lähes 12 tuntisen kisapäivän päätteeksi jaksoimme vielä ottaa muutamia kuvia, ja sen jälkeen oli aika suunnata takaisin Espooseen.




Kisakausi jatkuu jo tulevana sunnuntaina Kotkan aluekisojen merkeissä :)
Ennen kisoja tehdään vielä tuomaripalautteen perusteella muutamia muutoksia jotta saadaan pisteet nousuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti