sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Onnistunut päivä Vantaalla

Eilen oli vuorossa kisakauden toiset kilpailut, Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut Vantaan Lumossa. Viikolla olimme nopeuttaneet musiikkia ja tehneet muutamia muitakin muutoksia ohjelmaan, joten kisaan lähdettiin luottavaisin mielin :) Kilpailimme naisten sarjassa, sillä omaa sarjaamme ei vähäisen kilpailijamäärän vuoksi järjestetty.
Miedän ja kummijoukkue Kipinän kannustuslakanat kisapaikalla :)
Tällä kertaa aamuherätys ei ollut niin aikainen, sillä kisapaikalla nähtiin vasta kello 9. Aloitimme melkein heti lämppäämisen ja ohjelman läpikäymisen. Harkkasuoritus meni ihan hyvin, mutta muutamia virheitä mahtui mukaan ja ilmaisua jäätiin kaipaamaan lisää. Kisajärjestäjillä oli jostain syystä musiikistamme se hitaampi versio, joten saimme harjoitella uudestaan harkkakierroksen lopussa, tällä kertaa oikealla musiikilla :) Kiitos tästä mahdollisuudesta!



Laura-valkku taiteilemassa meikkejä :)
Suoritusvuoromme oli vasta 48, joten meillä oli reilusti aikaa kannustaa muita joukkueita, meikkailla, syödä (:P), sekä valkuilla ja Lindalla käydä valmentamassa pari muuta joukkuetta hyviin suorituksiin :)


Lämppäpiiri
Vähän tauon jälkeen olikin sitten aika aloittaa kisalämppä :) Kisalämpässä vallitsi hyvä ja luottavainen fiilis, vaikka pari turhautumisen hetkeäkin koettiin. Pian olimmekin jo harkkamatolla kokeilemassa viimeisiä heittoja ja kuvioita. Sitten oli sixpack-piirin ja tsemppausten aika ja päätettiin yhdessä, että nyt mennään matolle näyttämään mistä meidät on tehty ja yksinkertaisesti vain nauttimaan. Pian meidät kuulutettiinkin jo matolle upeiden kannustusten kera :)




Itse fiilis matolla, se oli jotakin USKOMATONTA <3  Keilat pysyivät käsissä, tasapainot onnistuivat, ilmaisu säilyi koko ohjelman ajan ja kannustus oli aivan huikeaa! Tälläkin kertaa matolta käveli pois itkuisia tyttöjä, mutta nyt kyyneleet johtuivat pelkästään onnesta :) Tunnelma suorituksen jälkeen oli aivan mahtava ja jonkin aikaa menikin ennen kuin päästiin takaisin maanpinnalle :D Jokainen tyttö oli tehnyt parhaansa ja siihen voitiin olla enemmän kuin tyytyväisiä. Pian saimme kuulla myös pisteemme, jotka olivat TV 4,35 AV 3,4 EXE 8,3 yht. 16,05. Olimme pisteisiin todella tyytyväisiä, olivathan ne nousseet reilusti yli kaksi pistettä viikon takaisesta :)



Kuulimme, että olemme Apollojen kanssa tasapisteissä, joten mitali oli siis tiedossa. Olimme jo tähän super tyytyväisiä, mutta kun meille vielä vähän myöhemmin kerrottiin mitalin olevan väriltään hopea, loistavasti mennyt päivä muuttui vielä paremmaksi, ilon kiljahduksista ja onnen kyyneleistä ei meinannut tulla loppua :) Sarjassamme voittoon ylsi PNV:n Massimo ja kanssamme jaetulle hopealle siis KNV:n Apollot. Onnea molemmille joukkueille, sekä tietysti muiden sarjojen mitalisteille ja suorituksissaan onnistuneille! :)


Tuuletukset palkintojenjaossa :D

Hopeamitalistit :) Yhteiskuva Apollojen kanssa




Palkintojen jaon jälkeen otimme vielä muutamia kuvia ja sitten oli aika lähteä kohti kotia. Selvästi olimme aivan liian innoissamme kaikesta, sillä kotimatkalla huomasimme että kaikkien juomapullot ja narut, sekä kannustuslakana olivat jääneet kisapaikalle :D Onneksi ne saadaan kuitenkin takaisin :)
Kaiken kaikkiaan päivä oli aivan mahtava ja erityiskiitokset Sc Vantaalle loistavista kisajärjestelyistä! Odotammekin nyt innolla seuraavia kilpailuita, jotka ovat TUL:n mestaruuskilpailut Tampereella. Siellä nähdään! :)


2 kommenttia: