keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kerava Cup

 Viime lauantaina bussi starttasi Tapiolan urheiluhallilta klo:7:00 kohti Kerava Cuppia. Vihdoin mekin pääsimme avaamaan oman kisakautemme ja näkemään muiden ohjelmia. Saimme myös Muksun (joka ei siis kisaa tällä kaudella polvensa takia) mukaan kannustamaan meitä :). Bussimatka taittui nopeasti aika väsyneissä, mutta odottavissa tunnelmissa.

Pakollinen kisapaikkakuva :D

 Kisapaikalle päästyämme aloitimme lämpän tämän kauden lämppäbiisin the foxin tahtiin :D Kisaharkka meni ihan hyvin muutamista virheistä huolimatta, mutta suoritukseen jäimme kaipaamaan vielä lisää ilmaisua ja varmuutta.


Harkan jälkeen meillä olikin runsaasti aikaa valmistautua suoritukseen, joka oli vasta puoli kuudelta illalla. Reilu kahdeksantuntinen kului kuitenkin nopeasti meikkaillessa, syödessä ja muita joukkueita kannustaessa.

Muksukin sai meikit ;)
Tämän kauden kisameikki
Ehdimme myös lakkaamaan keilat ennen suoritusta :)

Syömään menossa


Pian kello oli jo sen verran, että laitoimme puvut päälle ja aloitimme kisalämpän. Avauksien jälkeen pääsimmekin jo harkkamatolle ja saimme olla siellä koko tauon ajan. Meillä olikin runsaasti aikaa kokeilla irrotuksia ja omia juttuja, sekä käydä yhdessä läpi ohjelman osia.

 

Kuitenkin aivan liian nopeasti meidät haettiin jo matolle, emmekä siinä kiireessä ehtineet keskittymistilaan ollenkaan, koska olimme jo seuraavina suoritusvuorossa. Osa selvästi joutui tässä vaiheessa pienoiseen paniikkiin (:D), mikä haittasi omaan suoritukseen keskittymistä.

Suoritus ei ollut lähelläkään meidän tasoamme ja se sisälsi mm. muutaman tiputuksen, liukastumisia ja paljon eriaikaisuuksia ja olimme tietysti pettyneitä siihen. Pisteetkin olivat sen mukaiset ja niitä saimme yhteensä 13,60.


Hetken päästä kuitenkin kaikki suru oli jo tiessään, kun iloksemme totesimme, että tästä on suunta vain ylöspäin! :) Palkintojenjakoon menimme nappaamaan hopeiset mitalit Apollojen ottaessa kultaa.
Onnea heille! :)    

Suorituksessa hyvin ja ei niin hyvin onnistuneet :D


Tällä viikolla teemme joitain korjauksia ohjelmaan ja haemme varmuutta heittoihin ja suoritukseen. Ensi lauantaina onkin jo Aluekisat Vantaalla, siellä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti