perjantai 10. elokuuta 2012

Syyskauden aloitus, kevätkauden päättärit

Viimeisestä postauksesta on kulunut jo aika pitkä aika, ja siksi ajattelin nyt vähän kertoa meidän kuulumisia. 
Syyskauden aloitus on tuonut tullessaan niin iloisia, kuin surullisiakin uutisia. 
Tällä viikolla saimme tietää, että Tiana on päättänyt lopettaa voimistelun. :(
Iloinen asia on kuitenkin se, että olemme saaneet joukkoomme neljä uutta voimistelijaa! :) Linda, Maria ja Anna ovat aiemmin voimistelleet Helsingin Jyryn Adea-joukkueessa. Neljännestä uudesta tulokkaasta, Annasta, kerroimmekin jo ennen kesää. Tervetuloa mukaan Aavaan! :)) Treeneissä on tuntunut ihan hassulta, koska meitä on nyt kahdeksan aiemman kuuden/viiden sijaan :)

Treenisaleille palattiin viime maanantaina, ja ohjelmassa on ollut mm. lenkkeilyä, lihaskuntoa, venyttelyä ja vannetreeniä. Uusi ohjelmakin alkaa pikkuhiljaa valmistua, muutamia sarjoja olemme jo harjoitelleet. 

Ylivenytyksiä

innokasta porukkaa :D

Viikon päästä suuntaamme Kisakallioon Aluevalmennusringin leirille. Lähdemme Kisakallioon jo perjantaina iltapäivällä harjoittelemaan uutta ohjelmaa.


Sitten vähän muuta asiaa :) Eli To 9.8 vietimme _vähän_ myöhästyneitä kevätkauden päättäreitä Lintsillä :) Päivä kului laitteita kierrellessä ja välillä vähän syödessä ;D Päivän teemana olivat mustat farkut (jotka kaikilla oli toisista tietämättöminä jalassa) sekä pinkit/oranssinpunaset paidat (paitsi elisalla joka oli ermu) Osallistuttiin myös sellaseen daim-onnenpyörään ja oltiin ihan varmoja että ei tästä koskaan voita mitään, mutta kuinka ollakkaan voitettiin tollanen iso suklaaley, joka sisälsi 7 pientä suklaalevyä :)) Suosikki laitteet taisivat meillä olla HipHop ja Hepparata :D niin ja Lotan,Elisan ja Muksun toinen suosikki oli Ukko, johon Tiia ja Suvi piti raahata melkein väkisin :D Meillä oli tosi hauska päivä, ja toivottavasti päästään pian tekemään jotain kivaa uusien tyttöjen kanssa :)



kääpiöt

<3

namnam :)
Lisää kuvateksti



Muksulle sopiva laite!


Täst kuvasta oli tarkotus tulla hieno koska meil oli saman väriset paidat...
Muksu vaan oli tylsä eikä jaksanu tulla kuvaan pinkin paitansa kanssa, että tähän pitää tyytyä :D



Tästä tuli nyt vähän epäselvä postaus, mut toivottavasti joku jakso lukea :D
Postausideoita saa laittaa! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva että saitte uusia tyttöjä mukaan! Ja hienoa että jos Adea lopetti niin moni tytöistä mahtui Aavaan!

    VastaaPoista