keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ihanat naiset rannalla

Viime lauantaina esiinnyimme seuramme perinteisissä kevätnäytöksissä. Näytöksiä oli kaksi, joista ensimmäinen oli ranta-teemainen ja siinä esiintyivät harrasteryhmät ja kilparyhmät tansseilla ja toinen oli gaala jossa kaikki jv joukkueet esittivät kauden kisaohjelmansa.

Saavuimme paikalle yhden jälkeen ja aloitimme saman tien valmistautumisen "ihanat naiset rannalla"-tanssiin, jonka esitimme Pinjan kanssa. Harkka sujui hyvin vaikka tanssia olikin harjoiteltu vain muutamia kertoja :D Harkan jälkeen ei ollut kauaakaan kun näytös jo alkoi. Esiinnyimme viimeisinä ja esityksemme sujui myöskin hienosti ja iloisissa tunnelmissa. Esityksen jälkeen otimme muutamia kuvia.




Ensimmäisen näytöksen jälkeen laitoimme pikaisesti nutturat ja meikit kuntoon. Pian olikin aika valmistautua seuraavaan harkkaan. Se sujui kohtuullisen hyvin, vaikka kuviot olikin vasta edellisenä päivänä vaihdettu viidelle. Harkan jälkeen osa jäi pukkariin odottelemaan näytöksen alkua ja osa suuntasi omien joukkueidensa luokse. Itse suoritus sujui hyvin, lukuunottamatta muutamaa isompaa tasapaino mokaa. Se oli hyvää harjoitusta ensiviikonlopun kisoihin.

Tällä viikolla ollaan jatkettu ahkeraa treenausta, ja perjantaina on edessä lähtö kauden viimeisiin kisoihin, TUL:in mestaruuskilpailuihin. Tsemppiä kaikille joukkueille joilla on vielä kisat edessä! :)

1 kommentti: