sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Espoo Cup

Tänään päästiin avaamaan kisakausi kotikisojen merkeissä. Aamulla oli aikainen herätys, koska tapasimme kisapaikalla jo 7.45 ja yöllä siirryttiin vielä kesäaikaan. Harkka sujui hieman aamu-unisissa merkeissä, ja mukaan mahtui mm. pudonneita tasapainoja ja muuta horjuntaa. Harkan jälkeen korjattiin virheet ja etsittiin katsomosta paikka hiustenlaittoa ja meikkausta varten. 



Kaunistautumisen jälkeen ehdittiin lisäillä pukuihin vähän kimallusta ja haukata nopeasti happea. Koska suoritimme jo kisan kuudensina, aloitimme lämpän ennen kisan alkua. Ehdimme lämpätä ja kokeilla ohjelma kohtia rauhassa enne harkka-alueelle pääsyä. Tsemppipiirin ja macarenan jälkeen suuntasimme matolle valmiina kauden aloitukseen. 







What happen? :D



 

Suoritus oli aamuharkkaa parempi, eikä siinä tapahtunut isompia virheitä. Ilmaisua kuitenkin jäätiin edelleen kaipaamaan. Pisteiksi saimme 18.16, ja ne oikeuttivat sijalle 4/12. :) Mitallit menivät Jyväskylän Violalle, Nurmon Blexialle ja naapuriseuran Kvarkeille. Onnea mitalisteille!






Laamat ja Sofia



Ensi sunnuntaina meidät voi nähdä Töölön kisahallilla aluemestaruuskilpailuissa. Sinne lähdemme nostamaan pisteitä ja tekemään ilmeikkäämmän suorituksen. 

5 kommenttia: