maanantai 13. helmikuuta 2012

Aluerinkileirillä Kisakalliossa

Päästiin taas tänä viikonloppuna vierailemaan meille kaikille tutussa Kisakalliossa, tällä kertaa Etelä-Suomen aluerinkileirin merkeissä.
Leirillä päästiin (tosin melko vajaalla kokoonpanolla sillä oltiin kaikki Suvia lukuunottamatta enemmän tai vähemmän kipeitä -__-) voimistelemaan muiden joukkueiden kanssa monille mielenkiintoisille tunneille (:
Leirillä meidän kanssa treenasivat Apollot S ja T, Anfore,Ambrosia ja Rosalie sekä lauantaina myös Kvantit ja Kvarkit.

Kuten Syksylläkin, kaikki joukkueet esittivät ohjelmansa lauantai aamuna leirinäytöksessä, ja vapisevista polvista ja voimattomista lihaksista huolimatta saatiin kokoon ihan kelvollinen kokonainen (: Siitä sitten tuomaritunnit ja yksi tasapainotunti tsempaten päästiin illaksi kotiin.
Kiitos kaikille ohjaajille ja muillekkin upeesta leiristä! ♥


SuperSuvi treenaamassa





Nyt koitetaan sitten saada kaikki terveiksi ja ensi viikolla supertreenailua ♥ motivaatio ylhäällä ja tavoitteet mielessä (;
Saatiin valkuilta "mitallit" leirin päätteeksi :)
  Loppuun vielä ekan kyselymme tulokset :) Eli kyselyyn vastasi huimat 27 ihmistä (ihan hyvä saavutus ekalle kyselylle ;)) Joukkueiltamme parhaaksi kuvaksi selvisi kuva nro 26, joka sai 18% äänistä. Toiseksi tuli kuva nro 9, jolle tuli 14% äänistä ja kolmanneksi kuva nro 11, 11% äänistä. Kiitos vastanneille!  
Kuva 26, joka löytyy myös bannerista :)

Kuva 9. "elisa lentää"

Kuva 11.


3 kommenttia:

  1. Tykkäsittekö muitten joukkueitten ohjhelmista? Kenellä oli kivoin ? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla oli tosi kivoja ohjelmia! Vaikea sano kenellä oli kivoin, ehkä sen sitten näkee kisoissa kun on puvutkin ja kaikki :)

      Poista